![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana konuşabileceğim bir hediye al, Koklayabileceğim Sıcak bir şey istiyorum Bir oyuncak belki Sohbet edebileceğim bir ayı, Bir tavşan, küçük bir köpek yavrusu Bir süeter belki yıkadıkça koklayacağım Bazı akşamlar onunla yatabileceğim... Dokunduğumda sana dokunuyor gibi sıcak hissedebileceğim. Bir kalem belki, sana yazacağım şeyler için özel olarak Kullanacağım Bir takı belki sevgiyle boynumda taşıyacağım... senden bir parça istiyorum... Ama bana bir tablo alma Bana karşıdan böbürlenerek bakan Beni kendine çekmek isteyen Ama uzak olduğunu bildiğim bir dağ, Köy, deniz manzarası olmasın duvarımda Seramikten yapılmış bir kül tablası alma, Her sigaramda bir düşümü de içinde söndürmeme neden olan Bir çanta alma sakın, topla hayallerini çek git der gibi Bir koku alma bana rüzgarın benden çalıp gittiği Sıcak bir şey olsun istiyorum, Senden bir parça istiyorum.. Sana dair seni hatırlatan ve beni sana inatla bağlayan, Birşeyler seç istiyorum....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|