![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dayan İki Gözüm
Acılarımı çöllere bir bıraksam Ölüm kokan yatağımda Rüzgarda yerimden delicesine fırlasam Ateşte açan çiçekleriyle dolduracağım eteğini Ve yıldızlarla parlatacağım gözbebeğini Sensizlikte Gözyaşım Aras gibi bulanık akar Acılarını bir anlatsam Kızılırmak' a Benimle her gece sana ağlar Ve içim hep sana için için sızlar Dayan İki Gözüm Hatırlar mısın? Çıplak ayağımda denize değmemişti ayaklarım demiştin Üç düğmeli kefeni üzerimden bir çıkarsam Umutlarınla kırlarda delicesine bir koşsam Avuçlarımda denizleri bırakacağım kıyına Koynumda sakladığım Meltem kokulu baharları bırakacağım kapına. Sensizlikte Sıva tutmaz duvarlara çarpıyor kanadım Sanki her gece Ölüme kundaklanıyor sensiz yarınım Ve dağ yollarında Siyaha bürünmüş ağıtlar besteliyorum Yavru serçelerimi matemle besliyorum. Dayan İki Gözüm Ovamdaki tüm ceylanları bir emzirsem Yatağımda hastalığımı bir yensem Cennetin kokularıyla sana koşacağım Yüreğimi sonsuza dek sevdana bırakacağım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|