![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerimi açar açmaz tanımadım ama
O gün gibi sevmeye başladım O kadar çok sevdim ki bir daha ayrılamaz oldum Aşklarımı yaşadığım sahildeki kayalıklara çok şey borçluyum Yada dostlarımı bulduğum o boş parka Evimin balkonundan başıma konan kuşlar yarama merhem oldular Ada vapurunun soğuk esen balkonunda yudum yudum şarap içerken senin değerini anlıyorum Sandala binip denizden sana bakmak istedim Sabahı ayrı güzel akşamı ayrı Sabah sahile doğru koşanlar bisiklete binenler ve kenarda sıcağa aldırmadan yolları süpüren çöpçüler Akşama doğru bir hareketlilik dürümcü önünde oluşan kuyruklar yada balık meraklısı genç kadının balık sefası Barların olduğu sokağı söylemiyorum o kendini belli ediyor bitmeyen eğlenceler Söylemeden edemeyeceğim ama ilk ayrılığımı yaşattın bana yarasını hala taşıyorum Her ne kadar telafi etmeye çalışsan da onun yeri başka yinede teşekkür ederim Yastığa kafamı koyduğum zaman iyi ki buradayım diyorum Yarın yine sana sırlarımı anlatmaya geleceğim beni her zaman ki gibi herkes gittikten sonra dinlemeye gel Bekletme sakın Bostancı Kardeş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|