![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin bu saatin de bile seni düşünüyorum
Dışarısı zifir karanlık ve karanlığın soğuk sesi, Kulaklarımda çınlıyor... Bütün gün sesinin kulaklarımda çınlaması yetmiyormuş gibi Yıldızlarla birlikte, koyu karanlığın ortasında O masum o sevimli yüzün, her saniye her dakika Karşımda... Seni hala çözemedim biliyor musun Bir an canımı bile verecek kadar çok seviyorum Gerçekten eğer canımı istesen tereddüt bile etmeden Veririm Ama an geliyor ki senden tam anlamıyla nefret ediyorum Ne yüzünü Hatırlamak ne, nefesinin sıcaklığını hissetmek... Aslında her zaman istediğim ve hiçbir zaman bıkmayacağım bir tek sen varsın İnansan da inanmasan da sadece sensin istediğim Ama paylaşmadan sadece benim olmanı Beynimdeki kelimeleri yerine oturtamıyorum Sanırım aşk bu Yanımda olsan, bütün hepsi bir nefeste çıkar Ama uzaktasın kalbimin en derinlerindesin Oraya sesim yetişmez ne kadar çabalasam da Yani her şey benle bitmez Sen ve ben olmalı Biraz da sen çaba sarfetmelisin Bu aşk sadece benim sevgimle yürümez Aşk paylaşımdır, yardımlaşmadır Sen ne kadar uzakta olursan benden kaçarsan, Benim sana ulaşmam zorlaşır İnan ki senin için herşeyi yapmaya razıyım Eğer seni üzecekse aşkım Sen kaçmak istiyorsan kaç Ben seni kovalarım Ama herşeyin bir sonu var Platonikte olsa benim sana olan aşkım Benim için yeryüzünün en büyük ve en temiz aşkı Eğer bir gün gücüm bittiğinde, Yani seni kovalamaktan yorulduğumda Bana gelirsen benim için dünyanın sonu gelmiş olur Zaten sen kaçmak istiyorsan bu aşkın sorumluluğu benimdir Geri dönmene gerek yok sorumluluk bana ait Ben istersem paylaşırız Sana söz eğer benim sorumluluğu şimdi paylaşmak istemiyorsan Ömür boyu o hayatımın borcu olacak O borcu ödeyene kadar yaşayabilirim Ödedikten sonra ölümle kucaklaşırım Hayat bir borç değil mi zaten Varsın benim borcum da ALLAH’TAN sonra sana olsun Seve seve öder sessizce göçerim aşkım KABUL EDİYOR MUSUN?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|