![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kader tüm dertleri verdin içime
Geçsin diyorum da hiç geçmiyor ki Yavaş yavaş yaşlar dolar gözüme Bitsin diyorum da hiç bitmiyor ki Ben sabır çekerim ezelden beri Hep karamı benim hayat defteri Sevdanla vurarak yaptın serseri Yapma diyorum da hiç durmuyor ki Dağ başına duman çöker karadır Gönülde dert pare pare yaradır Bil ki aşkım sensiz hayat talandır Sevsen diyorum da hiç takmıyor ki Acılar bitmiyor zavallı başım Sofraya koyduğun zehirdir aşım Bak neye çevirdin elmastı taşım Şaştın diyorum da hiç duymuyor ki Vura vura kırdın kanadın kolum Dikene vermişsin dönecek yolum Geçmişe baktım da ağrıdı solum Geçsin diyorum da hiç geçmiyor ki Kader hiç bitmeyen inat halinle Yoluma set çektin yarin eliyle Felek biraz da bu, garibi dinle Anla diyorum da hiç tınmıyor ki Kader sen sevmezsin canı cananı Öyleyse neyleyim hanı hamamı Tersine döndürdün ayı, dünyamı Dursa diyorum da hiç durmuyor ki Not : Sevgili şiir ve gönül dostum Işın ERGÜNEY'e yardım ve katkılarından dolayı teşekkürü bir borç blirim. Yüce Tanrımda dostumun gönlüne göre bir yaşam versin... Necati KEÇELİ ADANA
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|