![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana bu siirimi üc bes nöbtimde
Yüregimdeki sızı gozumdeki yasımla Sana olan sevdamın haykırısıyla yazıyorum... Sana olan sevdama aglayan gözlerim sahit Gecenin zifiri karanlıgında parlayan yıldızlar sahit Nobet yerim tüfegim birde candan öte canım kardesim tertibim sahit Yine sensiz oldugum bu nöbet yerimde Mırıldanarak bir turku tutturuyorum sezsizce Sadece seni dusluyerek.sevdıgım yanlız seni, Sag elimi koyuyorum yuregimin tam ustune Hayal kuruyorum sanki benimlesin diye Beynimde fırtınalar kopuyor Yüregimin bir yerinde daglar patlarken Bir yerinde nehirler caglıyor Sanki bir gün kavusacagız diye.. Sana olan sevdama ALLAHIM sahit Damarımda akan kanım,Yuregim sahit Nöbet tutarken aklıma gelir amacsız cekip gitmen Ayrıldıgımız o gun Seni severken ayrılmam derken kaybettigim o gun Kanımın dondugu o lanetli gun Seni sevmiyorum dedigin gun Beni yıktıgın o gun ... Ne gordunde eksık bende bu kadar kolay terkettın Sevgimden,saygımdanmı eksiklik hissettin Bu yalan dunyada tek gercegimdin.. Ne oldu ne olduda bu kadar kolay yıktın beni... Sensiz uzun *******de boyle gelecege aglarken ben Kahrolayım senden baskasını sevdiysem eger Sensiz dogan gunese vede geceye Lanet olsun sensız gecen her gunume Ne bilirdim ellerin ellerin olacagını, Ne bilirdim severken kaybedecegimi, Ne bilirdim bilsem bu kadar severmiydim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|