![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3342
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() (Ç) Seni inanamayacağın kadar İnanılamayacak kısa zamanda ölümüne sevdim Seviyorum seni ömrümün son demi olsa da Acılarıma inat seni seviyorum (İ) Ben sana ulaşamıyorum sana ulaşmam imkansız Sana seni sevdiğimi söylemem imkansız Ama senin için bir adım kadar yakınım Gel aç kalbime vurulan kilidi (Ğ) *******i düşümde Gündüzleri kalbimde kor bir ateş gibisin Seni ve senli anları hayal ediyorum Yaşadığım ihanetlere inat seni seviyorum (D) Senli anlara ulaşmak için günlerin saliselere dönüşmesini istiyorum Ama saliseler yıl oluyor hafta içleri mecburen gidilen mekanlarda Kalbim ruhum sensizliğe dayanamıyor Seni arzuluyor ruhum ve tüm benliğim sen yoksun ama (E) Gel benim cesaretim yok Sana ulaşabileceğim bir yol yok Kalbimi sana adıyorum Ruhumu sana adıyorum güzel kız gel (M) Artık dayanamıyorum zamanımız git gide bitiyor az kaldı Gel ne olur acılarımı dindir sevginle güzel ışıl ışıl gözlerinle Dingin ruhunla çocuksu bakışlarınla al beni acılarımın elinden Cesaretim yok tükenmiş biriyim hayat savaşında Gel ve beni sevginle dirilt Seni çok seviyorum paytahtlı güzel Sana aşığım sana aşığım Seni seviyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|