![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3348
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüzü Cama dayalı bir çocuğun
Baba hasretiyle kaç gece bekledim seni Her gün biraz daha yorgunken Daha bir suskunken her günkünden Şarkılar söylerdim bilinmez makamlardan Şiirler dökülürdü yüreğimden Ya sana doymadan çekip gidersem Gizli bir yas gibi büyür sensizliğim Ağaçlarda bir kuş yuvası olurum Yabancı gözlerde aynalardayım şimdi Bir sen kaldın zulasında hayatın birde ben Derdimin tek anlayanı Yüreğimin güleç yani Günışığım, Gökkuşağım, deli kanımsın Yürekliysen sende beni sev bu gece Kunduramı bağlamayı öğrendiğim gün Kendimi sevdiğim kadar, Sen şiir olmuşsan şiir sensizliktir artık Çünkü yokluğuna kurşun işlemez Nicedir gözlerim dalıp gider Nicedir ekin tarlasında rüzgar sari değil Sessiz hüzünler yazılmış alnıma Bir güneşin doğuşunu bekleyerek Otuz bahar sonrada olsa Adı sensizlikte olsa yılların Bir ambulans sireninde ve sedyesinde de olsam Yinede hatırlarım seni Ömür son limana demirleyince Anlatacak çok şey kalır doğmamış bebeklere İşte böyle prenses Kaç hasta bekledi sabahı Benim seni beklediğim kadar Bir çocuğun ölümü kadar hazin Bir segah taksimi kadar yaralı Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar Ve bütün denizler mürekkep olsa Senin şiirini yazamam yinede Bu şiiri sana armağan ettim prenses Yanına almayı unutma sakın, Belki soban sönmüş, belki kitabın bitmiş Belki dizlerinde battaniye Yalnızlığın iç çekisini duyarsın Paketteki son sigaram ve titrek bir mum alevi geçmişe dalarsın. Kimseler görmesede GÜLÜM Sende kanarsın sende yanarsin..... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|