![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3346
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni tanıyorum
Seni iyi tanıyorum aşk Senin olduğun yerde,gözyaşınında olduğunu bilmeme rağmen Neyleyim,ben bendeki seni gemleyemiyorum İşte,onun için sen varsın Onun için sen aşksın Bilirim ki senin ömrün Cüzdanımın içindekilerinin ömrü kadardır Bilirim ki senin ömrün Nikah masasına oturuncaya kadardır Bu ihtimallerden sonrası Ya eyvallah Ya gözyaşı Ya dırdır Ya sıkılıyorumlar Veya şiddetli geçimsizlikten sulh ceza mahkemesinin Kapısına gidilecektir,ondan sonra,aşkın şeyi çıkacaktır Ya senin kurbanın ne yapacaktır Meyhane köşelerinde konaklayacak,hala cüzdanının içerisinde Bir şeyler kalmışsa,hatırı sayılır müşteriler listesinde olacaktır, Eyer kalmamışsa,eski günlerin varsa,hatırına iki kapıdan birine En yakın yerde ağırlanacaktır. Ya sokak kapısı Ya mutfak kapısı.. Ondan sonrası,kaldırımlar,parklar,traşsızlıklar vs Biliyormusun aşk Butün bunları bilmeme rağmen,insanım ya Yinede sensiz olmuyor Demeyi unutmuştum,tabi ki bir ihtimal daha var,umut,umutlu olmak Direnmek,dayanmak,yıldızların üstünden hiç inmemek Hayatın son demine kadar,bir yastıkta iki başla kocamak Senin yerini başka isimler almış olsa bile,yinede ne güzel Saygı,sevgi gibi İhtimal dedimya,bilmem kaç milyarlık dünya nufüsunda bu şansa Kaç yüce çift sahiptirki Ben seni iyi tanırım aşk Sen tuttunmu birini,ya vezir ya rezil eden değilmisin Seninle haşır neşir olan,ne yapacağını bilmiyorsa nasıl sevinsin Ayaklarını yerden kesip,havalarda uçurduktan sonra,yerlere Çarpmayacağını nereden bilsin İşte aşk,ne seninle,nede sensiz olmuyor Hırçınlığın,vazgeçilmezliğin,ama kanlı ama kansız Öldürüyor,öldürüyor,öldürüyor Demezlermi,aşk,insanı ya öldürür,ya süründürür diye Olsun, Aşk için ölmeyene,aşık denirmi Ama beni hiçmi hiç unutma aşk,çünkü,ben ve o olmasaydı Sen hiç olmayacaktın,bilirmisin hiç. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|