![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yüreğin öyle güzel ki sen öyle güzelsin ki
kalmadı gönüllerde taş üstünde taş, toz duman oldu,yıkıldı hepsi her bir gönülde ayrı bir telaş Tanrım telaşı güzel bu kuluna aşığım ben! Ah! o gözlerin yok mu, kıymet biçilmez o gözlere bakarken mevsimler, akılda olmaz ismini yad etmek bile bir sevinç, tarif edilmez Tanrım tarifsiz bu kuluna aşığım ben! rüzgarlı bir havada tek bir kibrit çöpüyle sigara yakmak kadar zor en sevdiğinden vedalaşırken gülmek kadar zor zor anlatmak seni hem de çok zor! Tanrım ifadesi zor bu kuluna aşığım ben! dünyayı ısıtmak için güneşin ateşler içinde kalması gibi zor ölüme bir kala doğru yolu bulup tövbe etmek gibi zor zor sensiz günler,aylar sensiz ******* çok zor! Tanrım zamana nefes veren bu kuluna aşığım ben! kokun sarar sokakları, şafakta görünen senin gözlerin ne yana baksam görünen gül kokulu güzelliklersin sen uçsuz bucaksız ışıktır gözlerindeki pırıltı karanlık bir tünelde koştukça durup bir nefes dinlenmeksin sen Tanrım ruhu dinlendiren bu kuluna aşığım ben! ölülerin bile şahit olmadığı o cenneti görürüm gözlerinde bir damla olmakta yeterdi gözlerinde rüzgar varsın hırçın olsun yağmur olabildiğine inatçı gözlerin aniden sığınılan bir liman huzur var senin gözlerinde Tanrım bu gözlere bu kuluna aşığım ben! ay erir sabaha karşı bir mum edasıyla ben aşka sevdalanıyorum yeniden sen saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpması kadar masum sen bir annenin duası kadar içten Tanrım aşkın prensesi bu kuluna aşığım ben!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|