![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4215
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erdoğan'dan Irak ve ABD'ye teşekkür
Başbakan Tayyip Erdoğan, sınır ötesi harekâtı ABD ve Irak yönetimiyle istişare halinde sürdürdüklerini söyledi. AK Parti'nin Meclis grup toplantısında konuşan Erdoğan, "Irak yönetiminin sergilediği dirayetli ve işbirliğine açık tutum takdire şayandır. Stratejik ortağımız ABD'nin istihbarat işbirliği konusundaki desteğini de burada özellikle şükranla ifade etmek istiyorum." dedi. Başbakan, ABD'nin sınır ötesi harekâta destek vermesi karşılığında Türkiye'den bazı tavizler kopardığına dair iddialara da tepki gösterdi. Erdoğan, "Öyle zannediyorum ki; bu ifadeleri kullananlar, eski alışkanlıklarından kaynaklanarak bunları kullanıyorlar. Onların bu tür alışkanlıkları olabilir. Onlar bir şeyler karşılığında bu işleri yapmış olabilirler." şeklinde konuştu. Harekât ilerledikçe terörist altyapıyı teşkil eden doğal ve yapay tüm tesislerin kullanılamaz hale getirildiğini belirten Erdoğan, "Ordumuzun, planlanan hedeflere ulaştıktan sonra en kısa zamanda yurtiçine döneceği muhakkaktır." diye ekledi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|