![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4233
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Yenmeye gidiyoruz'
![]() Feldkamp, ilk maçta yendikleri rakipleri karşısında yine 3 puan hedeflediklerini söyledi.Alman hoca, Lincoln, Ayhan ve Serkan´ın eksikliklerini hissedeceklerini de belirtti. 1.3.2008 ‘Yeterince oyuncu var’ Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, dün idmandan sonra medya mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk maçta yendikleri Beşiktaş karşısında İnönü’de de 3 puanı hedeflediklerini vurgulayan Alman hocanın çeşitli konulardaki görüşleri şöyle: “Beşiktaş’ın bizimle birlikte yukarıda olmasının sebebi, iyi bir takım olması. Ertuğrul Sağlam’ın, benim gibi sakat oyuncuların yerine oynatabileceği yeterince futbolcusu var mutlaka. O nedenle, sakatlarının olması bir şey değiştirmez.” Ya Servet de olmazsa “Bizde Lincoln, Ayhan ve Serkan gibi oyuncular maçta oynamayacak. Onların da eksikliğini hissedeceğiz. O oyuncuların yerine oynayacak oyuncularımız zaten daha önce de oynamıştı. O oyuncular arasından bugün ya da maç günü son kararımı vereceğim. Lincoln’ün pozisyonunda ilk akla gelen Ayhan, ama o da grip olduğu için oynamayacak. Tecrübesinden dolayı ilk önce onu düşündüm, ancak maalesef onu kullanamayacağım. Servet’in de ağrıları var. Umarım o konuda bir acı sürpriz yaşamam.” ‘Yarış devam edecektir’ “Derbiden ne sonuç çıkarsa çıksın, şampiyonluk için bir şey söylenemez. Bir takım şu anda 5-6 puan önde olsaydı, bu maçtan sonra şampiyonluk için bir şey denebilirdi belki, ama şu an böyle bir şey söz konusu değil. Bu, zaten son haftada göreceğimiz, belli olacak bir şey. Futbolcularım, zorlu bir maçtan başarıyla çıkmanın morali içinde. Orkun’un durumuna gelirsek, şunu söyleyebilirim, bizim şu an yukarıda bulunmamız, Orkun’un kötü, Aykut’un iyi olmasından kaynaklanmamakta.” Raşit ALTUN Kısa...Kısa... Lincoln de bu işe şaşırdı Lincoln’ün, Volkan Demirel’le yaşadığı olay Brezilya’nın ünlü spor sitesi Globo Esporte’de de haber oldu. Volkan’ın ailesine küfür eden Lincoln’a saldırdığı ifade edilen haberde, Brezilyalı’nın “Küfretmedim” yanıtına yer verdi. Yazıda ayrıca Lincoln’ün, “Futbol Türkler için çok önemli. Taffarel bana insanların futbol fanatiği olduğunu söylemişti. Şimdi bunu çok iyi anlıyorum. Bir taraftar benim ismimi koluna dövme yaptırmış. Bu inanılmaz bir şey” ifadeleri yer aldı. Emniyete ve Vali’ye teşekkür Galatasaray Kulübü, Fortis Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile yapılan derbide alınan güvenlik önlemlerinin başarısı nedeniyle İstanbul Valisi Muammer Güler, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve emniyet teşkilatına teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, medyayı meşgul edebilecek hiçbir olayın meydana gelmediği vurgulandı. Kupa kurası 5 Mart’ta Fortis Türkiye Kupası’nda yarı final kuraları 5 Mart Çarşamba günü İstanbul’da çekilecek. Futbol Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Movenpick Otel’de gerçekleştirilecek kura çekimi saat 11.00’de başlayacak. Çift maç eleminasyon sistemine göre çeyrek finalde rakiplerini saf dışı bırakan Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayserispor ve Çaykur Rizespor’un mücadele edeceği yarı finalde ilk maçlar 19 Mart’ta, rövanş maçları ise 16 Nisan’da oynanacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|