![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimseye kendimi anlatamadım şimdiye kadar
Yokluğun ölüm değil biliyorum Ölümlerden bile beter bir ölüm sensizlik Sensizlik yokluk demek lügatimde Senle barışmışsam hayata yeniden Elveda demem gerekmez mi sen gidince Sensizliği anlatamam ki kimseye Benim yıkık halimi gözlerinle görmen lazım İlk defa denize açıldım yelkenli olarak Yüzmeyi kendim öğrendim Satrancı da, şiiri de, Bir tek senin şu üç günlük Yokluğuna dayanmayı öğrenemedim sadece.. Belki de hiç öğrenemeyeceğim, Olsun değil mi olsun o kadarcık da.. Yokluğun bir hastalık olarak kalsın yüreğimde Otursun kalbime acısı, dinmesin sensizlik Bitmesin bu hasret, bitmesin bu türkü.. Beklemek de sevmektir demiştin ya Demek hep seni bekleyeceğim sonuna kadar Sevmenin adı beklemekse Seni dünden bekliyorum Bir gün mutlaka geleceğini bildikten sonra Azrail kapımı çalana kadar beklerim, Vefa etmezse de ömrüm Sana vefasız değilim bilesin.. Çıkıp gelmesen de Ben seni bekleyeceğim Ama geleceksin biliyorum Çünkü sevmenin adını sen koymuştun beklemek diye.. Şimdi seni bekliyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|