![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4215
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Ekonomi iyiye gidiyor, ciro hedefimiz 1 milyar dolar'
Teknosa Adana mağazasını Fatih Terim ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane birlikte açtı. Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, 2008 yılında KDV hariç 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini açıkladı. Genel Müdür, halen toplam 80 bin metrekare olan mağaza alanını da yıl sonuna kadar 100 bin metrekareye çıkaracaklarını ifade etti. Teknosa'nın 56 ilde toplam 235 mağazası bulunuyor. Türkiye'nin en büyük Teknosa mağazasının açılışı için Adana'ya gelen Genel Müdür Mehmet Nane, Zaman'a konuştu. Ekonominin 2007'de gayet iyi gittiğini vurgulayan Nane, Türkiye'nin artık rayına oturduğunu ifade etti. Gidişattan da gayet ümitli olduklarını vurgulayan Teknosa Genel Müdürü, bu çerçevede hem mağaza sayısı hem de ciro hedeflerini artırdıklarını anlattı. Mehmet Nane, "Teknosa 2000 yılında kuruldu. O tarihten bu yana sektörde liderliğimiz devam ediyor. Önemli olan lider olmak değil, lider kalmaktır." dedi. Elektronik sektörünün organize olarak Türkiye genelinde henüz yüzde 10'lar civarında pazar payına sahip olduğuna dikkat çeken Nane, "Ülke genelinde 32 bin noktada elektrikli ve elektronik ürünler satılıyor. Ancak bunların sadece 500 kadarı organize şirketlere ait. 10 milyar dolarlık pazarda ciddi büyüme potansiyeli var." diye konuştu. Mehmet Nane'nin verdiği bilgilere göre Teknosa'da şu anda 3 bin 200 kişi çalışıyor. Şirketin mağazalarını ayda 5 milyon müşteri geziyor. 2007 yılında 50 Teknosa, 27 de Teknosa cep mağazası açan şirket, 2010'a kadar 81 ile ulaşmayı hedefliyor. Adana Carrefoursa Alışveriş Merkezi'nin yanında 2 bin 600 metrekarelik alanda kurulan Türkiye'nin en büyük Teknosa mağazasının açılışını ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı. Terim, "Türkiye'nin en büyük Teknosa mağazasının şehrimde açılmasından ben mutluluk duydum. Mağazanın açılışında herhalde Futbol Federasyonu'nun temsilcisi ben oluyorum. Tesisin açılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum." şeklinde konuştu. Teknosa Adana'da LCD TV'den dizüstü bilgisayara, cep telefonundan video kameraya kadar geniş bir tüketici elektroniği ürün grubunun yanı sıra beyaz eşya, ankastre mutfak ürünleri, ısıtma ve soğutma çeşitleri, küçük ev aletleri ve kondisyon gibi sağlık malzemeleri satılıyor. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|