![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni çok seviyorum Her sabah yüzüne doğan gün ışığı olmak istiyorum, Karış karış teninde dolaşabilmek ve sıcaklığımı sana hissettirebilmek için Senin gözlerinle bakabilmek istiyorum çevrendeki bütün güzelliklere, Görmek istemediklerini ise görmemezlikten gelmek, Dudakların olmak istiyorum, bana söyleyemediklerini söyleyebilmen için, Düşüncelerin olmak istiyorum, ikimizle dolu yarınları düşlemen için, Ayakların olmak istiyorum, gitmek isteyipte bir türlü gidemediğin yerlere ***ürebilmek için seni, Başucundaki çalar saatin olmak istiyorum, sabaha dek gözümü hiç kırpmadan uykunda seni izleyebilmek için, Uyandığında sana günaydın diyen yine ilk ben olmak istiyorum, Gözyaşın olmak istiyorum, yanlızca mutlu olduğunda dökülebilmek için gözlerinden, Yalnızlığın olmak istiyorum, en çaresiz anında bile seni yalnız bırakmamak için, Yanından hiç ayıramadığın cep aynası olmak istiyorum, bana her baktığında görünüşünden ziyade, ruhundaki güzellikleri gösterebilmek için sana, Hayallerin olmak istiyorum, bahar tazeliğindeki çiçekleri serebilmek için yollarına, Artık sen ve ben demek yerine biz diyebilmek istiyorum, hidrojenle oksijenin suyu oluşturduğu gibi, seninle bir bütün olup hayat vermek bütün canlılara, Başlangıcında birlikte yürüyemesekte, uzun yada kısa bu yolculuğun sonuna dek seninle birlikte yürüyebilmek istiyorum, Bana emanet edilen ruhumdaki sonsuz sevginin tümüyle sevebilmek seni, Seni sadece seni seviyorum demek için yada sevgilim olasın diye değil, Gülen gözlerinde mutluluğu bulduğum için, hint fakiri duygularımı, bulunmaz hint kumaşıyla sarmaladığın için seviyorum seni, Hep sevgiye hakim olarak yaşayabileceğimi düşünüyorken, Yavaş yavaş yenik düşüyorum senin sevgine, Özgürlüğümü kaybedeceğimi bile bile teslim oluyorum sana, Son kalemi de veriyorum kendi ellerimle, Yinede vazgeçmeyeceğim seni sevmekten, Çünkü, seni çok seviyorum sevgilim... ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|