![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8780
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Barcelonalı forvet Eidur Gudjohnsen, Frank Rijkaard’la çalışmaktan memnun olduğunu ancak Jose Mourinho’nun da Nou Camp’ta başarılı olabileceğini söyledi.
Seçilmiş insan! Katalan radyosuna konuşan İzlandalı golcü, Portekizli teknik adama övgüler yağdırarak, "Mourinho çok iyi bir insan ; teknik konularda çok bilgili ve çok güçlü bir kişiliği var. Barcelona’da çok başarılı olabilir," diye konuştu. Gudjohnsen sözlerinn devamında, "İnsan olarak ona büyük saygı duyuyorum, ayrıca çok da yetenekli bir teknik adam. "Ne var ki Mourinho'nun Barcelona’daki bir takım insanlarla arasının iyi olmadığını biliyorum. Burada Robson’la birlikte çalışıyordu, daha sonra Chelsea’ye gitti ve oynadığımız maçlardan sonra bir takım nahoş açıklamaları oldu," dedi. Şimdiki teknik direktörü Rijkaard’la arasında bir sorun olmadığını sözlerine ekleyen futbolcu, "Çok iyi bir teknik direktörümüz var ve onunla şampiyonluklar yaşayabiliriz. Ona çok güveniyorum," dedi. Gelsin kupalar Takımın bir çok kulvarda mutlu sona koştuğunu söyleyen Eidur, "Hem La Liga, hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu çok önemli. En azından birini mutlaka kazanmalıyız. Hatta iki kupada da şansımız var, Copa Del Rey’i de alabiliriz. Hepsi de birbirinden önemli o yüzden bir tercihim yok," dedi. Gelecek için planları Bu sezon çok az maçta forma giyebilen Eidur takımda kalmak istediğini söyleyerek, "Daha iki senelik sözleşmem var ve sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Burada mutluyum. Bazen oynayamadığım için hayal kırıklığına uğruyorum. Tam form tutmaya başladığım sırada yine yedek soyunmak beni çok üzüyor," dedi. 29 yaşındaki Eidur, 2006 yılında Chelsea’den Barcelona’ya transfer olmuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|