![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8778
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne zaman seni düşünsem bir kuş ötüşünde bahar gelir dağlara kanatlarında yüreğimi okşar maviler bütün ağaçlar yüregimde tomurcuklanır bütün çiçekler gözlerimde bin bahar saflığına bürünür hayat Nerede seni görsem sevinç çığlıkları saçar gözlerim sokaklara güzelleşir yeryüzü nereye baksam maviye bulanır sevdaya akan ırmaklar yüzünün güzelliğiyle yıkanır bütün duygular ve sen en güzel masal çiçeği olursun yeryüzünün Nerede sesini duysam avuçları gül kokan çocukların duaları yağar üzerime. akan pınarlarda sesini, öptüğün çınarlarda nefesini hissederim. ne zaman ışısa vefa gögünde hilal yıldız gülücükleri dökülür gözlerinden denizlere çağıl çağıl Ne zaman seni ansısam sevgiye bin çiçek açar yüreğim gül kokulu kötülükler alır gider başını bu şehirde ceylanlar iner pınarlara su gibi yudum yudum hava gibi nefes nefes sevgin dolar her yere nefesini hissederim nefesimde sımsıcak Bilirim ki aşk en güzel masal çiçeğidir gönüllerde mutlu mavi çiçekler açtıran insan hayatında bütün dillerde sevgi şiiridir masal çiçeği bütün dudaklarda sevinç nağmesi ben ki yalnız seni sevdim bu yalancı dünyada yalnız senin oldum taştıkça dudaklarımda ırmakları aşkın seninle bütünleşti hayatımın tüm renkleri Yağmursun sen, gökkuşağısın rüzgarsın, baharsın, aşksın, hayatsın tek mümkünüsün ömrümün, tek umudumsun her güz mavi çiçekler açan bahar çiçeğimsin Gök kuşağından, gün ışığından ayrılsa bile ben sana sarılırım yedirenk sevinçlerle her gece.. alıntı |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|