![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Konum: ¢αкαℓ.ηєттєη
Yaş: 31
Mesajlar: 4,929
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2450
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler<4kisilik
1 Adet karnibahar 3 yumurta 1lt sut 3 corba kasigi un 50 gram margarin kati yag 2 corba kasigi sivi yag baharat karabiber kimyon kirmizi biber tuz garnutur istege bagli yarim kilo kiyma yarim demet maydonoz 1 bas kuru sogan 2sap yesil sogan 10 gram rendelenmis kasar peyniri YAPILISI< once bir tencerede kaynayan suya karnibaharlari koyuyorsunuz hasliyorsunuz 10 dakika sonra alti yaglanmis tepsiye diziyorsunuz Bu arada bir tavada kiymayi pisiriyorsunuz icine sogan maydonoz ve baharati koyuyorsunuz iyice kiyma pistikten sonra tepsiye siraladigimiz karnibaharlarin uzerine bi guzel kiymayi yerlestiriyoruz ve uzerine maydonozu ve yesil sogani dograyip bir guzel serpistirin isterseniz kiymanin uzerinede karni bahar koyup kapatabilirsiniz . Sonra bir tencerede 3 yumurta cirpin iyice uzerine 1 lt sutu bosaltin sonra 3 corba kasigi unu ilave edin kisik ateste karistirarak pisirin onu krema sekline getirin pistikten sonra bu basemel sosu tepsiye hazirladigimiz malzemelerin uzerini ortecek sekilde dokun ve yayin bi kasik yardimiyla duzeltin en son olarak rendelenmis kasar peyniri uzerine serpistirin ve 180 derece isitilmis firina verin krema kizarana kadar firinda birakin sonra cikarin isteyen sicak servis yapsin isteyen soguk her ikiside |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|