![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8782
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AsLında DuyguLarın gizLi kaLması zoRdu yaşanan aşkLar kaRşısında..Yaşayıpta yaşamın ne anLama geldigini anLatack en İyi onLar anlatacaktı biR Bakıma.. Koskoca şehiR diyoRum.. Kocaman $ehirde İnsan nasıL yaLnız kaLır ? akLım aLmıyoR ! DiyoRum ama asıL yaLnızLıgı ya$ıyoRum KaRanLıkLar aRdında.. $imdiLerde a$K '' Gitti ! Bitti !' Lerle ba$Layan , Gözya$Ları Ama.. Ama 'SeviyoRdum'La Biten BiR Basit CümLeydi.. Ben aRtık '' Gitti ! Bitti !'Lerle ba$Layan , Gözya$Ları Ama.. Ama 'SeviyoRdum'La Biten BiR Basit CümLeLer duymak ve Gözü ya$Lı insanLar göRmek istemiyoRum ! ' Günaydın'LarLa ba$Layan ' Seni seviyoRum'La biten CümLeLer Kurun Sonu oLmayan.. Siz Hic Sizin oLmayanLarın Sevin.. Işık aRama umuda daiR ! Işıgın Kendisi oL ve Seni aRayan kaRanLıgı buL..RaBBimYaRdımcınız oLsun LeyLa. $iRin,AsLı,ZüLeyha oLmak koLay degiL..Yinede KeRemin,Yusufun,Mecnun hayaLi yeteR (: Yüregimin Zekatı gözyaşLarım... Ödedim Hakkımı.. Bana Müsade.. EyvaLLah... ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|