www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-13-2008, 07:48 AM   #1
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4232
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute
Varsayılan Artık söz Polat'ın

Artık söz Polat'ın
Büyük yıldızlar peşindeyiz. Ama 25 milyon Dolar nakit açığı var. Stat şekillendiğinde 250 milyon Dolar kazanabiliriz
13.3.2008

Nazım Durak ile gireceği kongrede Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Adnan Polat, yeni dönem projelerini ve hedeflerini açıkladı. Büyük yıldızlar getirmek için mali gücü sağlamlaştıracaklarını belirten Polat, “Takımda yeni bir yapılanmaya gittik. Tıpkı 1992-1996 arasında olduğu gibi. Bildiğiniz gibi o takımı Faruk Süren 3 yıldızla takviye edip, sonunda UEFA Kupası’nı gördü, ardından Süper Kupa geldi. Şimdi aynı sürecin başındayız. Her sene takıma yıldızlar kazandıracağız. Taraftar kartı projesi hazır, onu hayata geçireceğiz. Ama Seyrantepe ve Riva projeleri bitmeden rahat nefes alamayız. Bunun için çalışmalarımız var. Kalli’nin daha sözleşmesi var ve bunu yerine getireceğiz” dedi. Adnan Polat ayrıca, 25 milyon Dolar nakit açığını kapatmaları gerektiğinin altını çizip, “Aksi takdirde günlük yaşarız. Ama stadımız şekillendiğinde 250 milyon Dolar kazanabiliriz” dedi.

Kısa...Kısa...

‘Acınacak durumdayız’
Adnan Polat’ın kongredeki rakibi estetikçi Nazım Durak, “Geçen 6 yıllık Canaydın dönemi, maalesef kulübümüzü acınacak duruma düşürmüştür” diye konuştu. Durak ayrıca, Özhan Canaydın’ın kendisine, “Sen niye aday oluyorsun? Senin deneyimin mi var?” dediğini, buna çok üzüldüğünü dile getirdi.

Eder: Dönüyorum
Adaylıktan çekildiğini açıklayan Serdar Eder, “Başkanlık ve yönetim için değil, Galatasaray’a ırgatlık etmek için aday oldum. Ama Serdar Eder olarak, bir oyumla beraber arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum. Kimsenin listesine girmiyorum” açıklamasını yaptı.

Aktar: Birlik yok
Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, adaylığını açıklamış, ama renk seçimine katılmamıştı. Aktar bununla ilgili olarak şunları kaydetti: “Kulübün güç birliğine ihtiyacı var. Ama yaptığım temaslarda gördüm ki, mevcut tablo böyle değil. Benim, böyle mutabakat olmadığında orada bulunmam söz konusu olamazdı.”
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:57 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.