![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8781
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() NE OLURSA OLSUN GÜZEL VE ÖZEL İNSANA; Neydi Sendeki Sır Neydi Anlam Hala Anlamış Değilim… Güzeldin,Özeldin Ama Bir Türlü Benim Olamadın… Hep Birileri Hep Başkaları Vardı Sende… Anlamadın Beni Anlayamadın… Kızdım Olmadı Güldüm Olmadı Ağladım Olmadı Öldüm Olmadı… Hep Bir Sır Vardı Hep Bir Yalan Güvenemedim Bir Türlü Anlamadın Ki Sebebini Hiç Düşünmedin Kavgalarımız Tek Sebebinin Senin Eskilerinin Olduğunu Hep Kıskanç Hep Sert Hep Hırçın Olarak Kabul Ettin Beni Ama Hiç Düşündün Mü Hiçbir Kavgamızın Neden Sebebi Ben Yada Benim Çevremden Birinin Yüzünden Olmadığını Hep Sen Ve Arkadaşların Yada Sevgililerin Neyse Dedik Son Cümleleri Bittik İşte Ne Hayaller Ne Umutlar Vardı… Sen Benim Korkusuzca Bağıra Bağıra Seni Seviyorum Dediğim Tek İnsan Oldun! Nerde Tanıştığımızın Nerde Sevdiğimizi Birbirimizin Hiç Önemsemedim Ben Seni olduğun Gibi Sevdim Ne Dış Görünüşün Ne Konuşman Ne De Başka Bişeyi Hiç Önemsemedim Çünkü Ben Senin Kalbini Sevmiştim Ama Ne Yazıkki Kalbin O Kadar Büyükmüş ki Bir Tek Bana Veremedin Onu Yapma Dedim Yaptın Ama Ben Senin Yapma Dediğin Hiç Bişeyi Yapmadım Hep Senindim Senden Başka Kimseyle Olmadım Bu Çok Mu Zordu Da Sen Başaramadın Bunu Hep Neden Hayatında Başkaları Daha Önemli Oldu Bu Kadar Çok Seviyorsan Beni Neden Bir Bana Veremedin Kalbini Yazık Oldu Bize Biz Çok Güzeldik Neyse Düşünme Beni Kirletme Eski Güzel Günleri İçme Sigara Fazla Zarar Verme Kendine İstemem Artık Senden Tek Bir Söz Son Yaptığın Bardağı Taşırdı Çünkü Yok Ya Sen Nasıl Böyle Değiştin Anlamıyorum Nasıl Sana Sadece Senin Bildiğin Ve Kimseye Söylememen Gereken Şeyleri Başkasına Söyleyebildin İşte O An Varya Öldüm Ben O Zaman Sen Neyse Ya Boş ver… Gerek Yok Biz Bittik Bu Yasılanların Anlamı Yok Artık Seninde Dediğin Gibi Yolun Açık Olsun… İyi Bak Kendine Mutlu Ol Unut Beni Geçmişi Hayallerimizi Çünkü Onlar Benimdi Sadece Ve Onları Sadece Hak Eden Bendim Bide Ne Acıttı Kalbimi Biliyor musun İki Gün Sonra Başkalarına Aşkım Diyebilmen Yani Sende Yazmıssın Bir Göz Kırpışıma Herkes Aldanıyor Diye İşte Hep Sorun Buydu Sen Hep Başkalarına Göz Kırptın O Gözler Bir Beni Görmedi… Seninde Yolun Açık Olsun… ELVEDA…
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|