www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-14-2008, 08:23 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2086
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan PTT bile mektup yollamış

PTT bile mektup yollamış

Ünlü manken Tuğba Özay'a cezaevindeyken birçok kişi mektup yollamış.
14 Mart 2008 / 18:41

Balçiçek Pamir'in 'Söz Sende' programına konuk olan Tuğba Özay cezaevine girmesinden sonra sevenlerinden binlerce mektup aldığını açıkladı.
Özay, "Ben içerdeyken de çok mektup aldım, binlerce mektup aldım. Hatta en sonunda PTT'den bile mektup aldım. Çünkü o kadar çok mektup alınca PTT'nin de dikkatini çekmiş, orada çalışanların. 'Tuğba hanım, ne kadar çok seviliyormuşsunuz. İnanın biz de sizi çok seviyoruz' diye. Bunların hepsi bende saklı. Hatta sadece Türkiye'den değil, dünyanın birçok ülkesinden de mektuplar geldi. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Yanımda oldukları için bana inandıkları için..." dedi.
EnSonHaber.com
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:52 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.