![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2446
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() anlatım:Tilki_Andre
ilk önce funpicden bir Host kuruyoruz Mysql sini ve ftp sni aktiv ediyoruz Vbulletin Forum kurma klasörlerini internetten indiriyoruz ve forumumuzun ana dizinine atıyoruz İncludes/config.new[Config.php de veya config diyede görünebilir olabilir] onu not defteri ile açıyoruz Ve resimde gösterilen yerleri sallama dolduruyorsunuz fakat Mail adresine kurbanın msn adresini yazacaksınız ardından. kaydedip includes klasörüne gönderin ftpdeki sonra siteismi/install/install.php diye tıkladıkça kurbana mail gider hemde kendi mail adresinden ![]() Bu adresi kurbana tıklatığ kendine mail göndermesini bile sağlayabilirsiniz ![]() Eğer olmassa Forumu kurun ftpdeki includes klasöründeki config hariç hepsinisilin ÖYle girin. eğer host alımını bilmiyorsanız webmaster bölümüne bakn adım adım host alımı vbulletin kurulumu diye bir konu var basın bakın neyse yolu anlayan anladı anlayamanyanlar ise webmaster bölümündeki konuya baksınlar Not:Konu alıntı değil!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|