![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() karne günündeki tokalaşmalar hariç
bir kere bile sarılamadan bir kere bile öpemeden uğurladım seni... bir bahar günü yağmur altında izmarit dolu kaldırımlarda kalbimi söküp yollamıştım bulutlardan gelen göz yaşlarımla.... Beyazıt'ta eylemi bırakıp gönlümdeki savaşa gitmiştim beyaz bayrağı teslim etmeye... kazanmak bana göre değildi kaybetmenin tanımı ise beş harf: xxxxx gibi o gün çemberlitaş'ta kendimi kaybetmiştim aklımı kaybetmiştim dünyamı kaybetmiştim seni.... seni kaybetmiştim.... canım hiç o kadar çok sigara içmek istememişti ilk defa... ama ilk defa sarhoş olmak istiyordum .... biliyordum... bilmiyordum... bildiklerim bilmediklerime karışmıştı basımı öne eğdiğimde her bir kaldırım bitmez bir yol oluyordu... sana umarsızca sırtımı döndüğümde bir bidon benzin alıp dökmüştüm yüreğime... attığın her bir adım attığım her bir adım bizi ayıran her bir adım%her defasında tekrar yanan kibrit çöpüydü.... artık geri dönüş yoktu biliyordum... belki de bunun içindi ağlamak isteyip de ağlayamamam sayısız umutla pembe hayallerle başlayan ilk askımın böyle bitmesini istemezdim..., ama aşk acılara gebeymiş bunu senden öğrendim...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|