![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu bayramda çok güzeldi dağların
Çamlıca tepesinde dumanın güzel Peygamber müjdesi gönül bağların Şahesere benzeyen hamamın güzel Mubarek Fatihin oldum hayranı Topkapıdan dürbünle yaptım seyranı Sahabe güzeli Eyüp sultan mekanı Baktıkca çehrene heryanın güzel Eyüp Sultanda namaz bir başka başlar Tüm canlılar ürperir ötüşür kuşlar Hayat imsak olmadan ihlasla başlar Doğusu batısı kıblesi güzel Ayasofya hüzünle bakar settara Tüm alemi islamı verdin efkara Sana ihanet edenin yüzü kapkara Bayramın seyranın sevenin güzel Hem çok bahtiyarım hemde durgunum Sana değil seni müjdeliyene vurgunum Ne zaman layık oluruz bilmem yorgunum Fatihin Sultanın Yavuzun surların güzel Seni tam yaşamak zor birbaştanbaşa Tüm insanlık gıptayla eder temaşa Senin her yerin kutsaldır abdestsiz haşa Maddesi manası şeması güzel Boğaziçi çok güzeldir inan şahane Güzel gören güzel bakan bulamaz bahane Meydan okuduk senin için Fatihle iki cihana Yiğitleri şehitleri ulubatlı Hasanın güzel Kalem yetmez maneviyatını yazmaya Zaman yetmez güzelliğini sezmeye Plazaları gördükce başladım biraz kızmaya Mimari projeni çizen Sinan ın güzel Canım İstanbulum anlatamam ben seni Amanet edenlerden dileğim affetsin beni Ölüm gerçek hayat geçiçi benise fani Fanilerin Fatihlerin Merhum Akif in güzel Ömerim Eyüp sultanda sabah ağladım Kızıl sultan dediler uluya ciğerimi dağladım Bu sevgiyi bu hüzünü imanıma bağladım Tarihi töresi denizi karası teması güzel
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|