![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yirmialtı yaşımda bu kadar cocuksu tavrımla
Baharı yakalamıştım, mevsiminde ipeksi saçlarında Gözlerinde kaybolmuştum, kimsesiz halimle Sen yüreğimin dili oldun, Dilim lal oldu. Sevda tohumları kök saldı yüreğimde, Rekler anlam kazandı köhne alemde Her sabah ,sesin kulağımda olmasanda yanımda yar Bir yara var içerimde ,başından sonuna sana çıkan Her damla akan gözyaşımda,yada resmine her bakışımda İçimde bir eksiklik hissi, yüreğimden gelen o ses Sen oldun,sana yazdığım şiirlerimdesin sen yar Senleyken söz verdim, sigara içmeyeceğim Yeminimde seni asla üzmeyeceğim. Mutluluğun benim varlığım oldu, Sen gülünce, Bir çocuk var bayram sevincinde, Gözlerine düşerse iki damla yaş Damlar kanım yüreğime..... Dün akşam da düşümdeydin Saçların arasında yıldızlar Yıldızlar arasında ,huzurluydum yar Göğsünde çeşit çeşit mis çiçek kokusu Masmavi bulutlar seninleydi yine yar O pamuk ellerinde, gençliğim Tırnakların arasında bedenim Sevdiğim,sevdiceğim Ayakların altında saklı olan gerçeğim Sabaha yakın,ezan sesinde Ansızın içimde ürperdin, Uyandım,gözüm yaşlar içinde.....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|