![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzun olur dağlarda yaşayanın ömrü
Güzel olur dağlarda yaşayanın yüzü Temiz olur, dağların havası ile suyu Lezzetli olur, her şeyinin tadı - tuzu Güneş her sabah, ilk kez dağı işitir Leyla’nın gözyaşı gibi karları eritir Dağlar akıtır, Kevser gibi ırmakları Rüzgar harman eder, tüm kokuları Dallar raks ettikçe yar gelir aklıma Bülbüller öttükçe yar gelir aklıma Estikçe rüzgar kokusu gelir burnuma Çaldıkça çoban kavalı O gelir aklıma *******i ay avize, yıldızlar spot lamba Gel de sen, o dağlarda Leyla’ya arama Başka kimse derman olamadı o yarama Dağlar ne olur bir de siz bakin yarama Hep belleğimdedir, o dağların öyküsü Kulağımdadır, hala bülbüllerinin ötüşü Burnumdadır, hala çiçeklerinin kokusu Gözlerimdedir, hala yaylarının dokusu Islık ötüren rüzgara, eslik eder ağaçlar Hep öter kuşlar, öpüşür yeşil yapraklar Karlı dağdan, engin ovaya sular çağlar Rüzgarlar, bin bir çeşit koku harmanlar Yanımda yar, meskenim de olsaydı dağ O an olurdu, gönlüm bağ, duygularım dağ Soğan, ekmek, yanında su sanki olurdu bal Başka şey istemezdim, yeterdi bana bu hal Feryatlarımı, yalnız dağlar cevap verdiler Ağaçlar, kuşlar, böcekler de teselli ettiler Ağaçlar, dallarını hep benim için eğdiler Kollarını benim için birer hamak yaptılar Dara, vefasıza, düsenler hep size sığındı Peygamberler, veliler, hep sizlere sığındı Dağlar, bazen sel verse de hiç sır vermedi Kıymetli ve kutsal şeyleri kalbinde sakladı Dostlara güven düşmanlara korku verirsiniz Hep Aşıklara, Maşuklara, mesken olursunuz Dara, vefasızlara, düşenlere kucak açarsınız Güzelliğinizle de etrafınıza, neşe saçarsınız Hey dağlar buralarda bağıramıyorum yasak Buralardaki insanlar olmuşlar sanki tutsak İçimdeki bir his diyor, dağın yolunu tutsak Askı yasamak için dağlara mesken kursak Sikildim ben buralardan, deşarj olmak istiyorum Temiz havandan bol bol içime çekmek istiyorum O Berrak sularından kana kana içmek istiyorum Arının bal yaptığı, çiçeğini koklamak istiyorum
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|