![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GIDA Güvenliği Derneği, internette özellikle e-posta yoluyla yayılan "asparagas haberlere" karşı tüketicileri doğru bilgilendirmek amacıyla "Güvenli Gıda, Sağlıklı Türkiye" projesini başlattı. Derneğin proje kapsamında kurduğu "çağrı merkezi" ayda 15 bin tüketici sorusunu cevaplayabilecek. Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner, çağrı merkezinde gıda güvenliği konusunda 200 saat eğitim görmüş elemanların görev yapacağını, ayrıca www.ggd.ord.tr adresindeki sitelerinde ise tüketicilerin, sıkça sordukları sorulara yanıt bulabileceğini söyledi. Konuşmasında dernek tarafından GfK Türkiye’ye yaptırılan "Gıda Güvenliği Bilgi Düzeyi" araştırmasının sonuçları hakkında da bilgi veren Saner, 17 ilde, 661 kişiyi kapsayan araştırmaya göre Türk tüketicisinin trafik kazası, çevre kirliliği ve gıdalar yoluyla sağlıklarının bozulmasını hayatlarındaki en büyük üç temel risk olarak gördüklerini belirtti
__________________
Buraya Kadarmış .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|