![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12097
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BU GECE
Sağıma döndüm uyuyamadım . Soluma döndüm uyuyamadım . Avazım çıktığınca bağırdım ... Seni sevdiğimi duyuramadım . Kalkıp odada kelebek gibi dolandım . İçimdeki aşk ateşiyle yanıp korlandım . Bir örümcek gibi duvarlara tırmandım . Bu gece değil yatağa eve bile sığmadım . Bir mum gibi sabaha kadar yanıp eridim . Sanki aşk şarabından içen bir deliydim . Aşkından , gece boyu mecnun gibi gezindim . Hasretinden çok yandım , fakat geç sezildim . Şair , hasretinden Ferhat gibi, hep ağladı . Göz yaşı eriyen mum gibi yanağını dağladı . Bakmayın yüzünün güldüğüne , içi yanıktır . Hasretinden ne çektiğine melekler tanıktır . Çile çeken O ise , çektiren de sanıktır . Onun lisanı hali buna en güzel kanıttır . Zaten O zat görüyor melekleri de tanıktır . Bayram ’ ın yüzü gülse de içi çok yanıktır . Bu gece uyuyayım dedim , uyuyamadım . Eskileri unutayım dedim , unutamadım . Unutamadım , o eski yaşadığımız günleri . Unutamadım o eski vefakar - cefakarları . Bu gece hasretinden inleyerek ağladım . Bana yaptıklarını da kaderime bağladım . O yaraladığın kalbimin sesini dinledim . Her şeye rağmen daha kalpten silmedim . Sanma ki sadece bu gece hasretinden yandım . Ta o günden beri senin hasretinle kavruldum . Sanma ki sadece bu gece hasretinden inledim . Ta o günden beri , hasret göz yaşımı silmedim . |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|