www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-08-2006, 01:23 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3040
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

Gitmesen Olmaz mı Cannnn? ? ?
Sensiz idare ediyorum işte
Say ki gö türüyorum hayatı bilinmezliği ile...
Sakın üzülme suskunum diye.
Ben sessizliğimde de kulaklarımı tıkıyorum.

Söküklerini dikiyorum gecenin.
Ay ile yıldızları birleştiriyorum, Gök ile güneşi,
martılar ile denizi, güzel ile çirkini...
Yaşam ile ölüm arasındaki bu maratonun

Son finalini koşuyorum nefes nefese
Sen üzülme ara sıra ağlıyorum diye.
Bana üzülme senin baharın kışından daha hoyrat.
Ben baharsız da yaşarım..
Adına yazdığım tüm şiirleri fırlatıp attım da denize.
O canımı yaktı biraz.... Yoksa iyiyim ben.
Kızma bana gecenin karanlığına takılıp kaldım diye
Merak etme; güneş bana da doğacak Beni de yakacak,
Içimi yeniden ısıtacak Denizin tuzu tenimi kavuracak
Hiç giyilmemiş bir elbise gibi.
Örttüm üstüne düşlerimi ben yenildim yokluğun da karakışlara.
Tensel değil Tinsel yaşıyorum.
Gelmek istersen yeniden gönül kapım açılacak.
Ya artık dokun yüreğime.Ya da çek git umarsızca

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-08-2006, 01:25 PM   #2
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3040
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

Aşk olsun be,aşk olsun "Bir insanı sevmekle başlar her şey" ama o insanı olduğu gibi sevmek, çevresiyle sevmekse çaba ister.

Çok sevin, asla vazgeçmemecesine sevin, çok sevmekten korkmadan sevin. Korkuyla aşk bir arada olmaz. Korkunun başladığı yerdeyse zaten aşk biter.

Onu çok sevin; güne onunla başlayın. Yanınızdaysa uykudan uyanır uyanmaz "Sevgilim" deyip sarılın. Ya da yanınızda değilse uyanınca aklınıza gelen ilk şey o olsun. Yüreğinizse gün boyunca sadece onun için çarpsın.

Onu çok sevin; pencerenizi açtığınızda onun kokusu girsin içeri. Doğadaki tüm çiçekler sevgiliniz koksun. Çekin içinize, kokusu tüm hücrelerinize yayılsın.

Onu çok sevin; ne zaman aşktan yana bir söz duysanız yüreğinizin telleri titresin, aklınıza hemen sevgiliniz gelsin. "İyi ki onunlayım, iyi ki o var ve iyi ki onu seviyorum" deyin.

Onu çok sevin; rüzgar olsun essin, güneş olsun açsın, yağmur olsun yağsın üzerinize. Bugününüz olsun, yarınınız olsun, her şeyiniz olsun. Siz onsuz olamayın, o da sizsiz. Ağladığınızda, güldüğünüzde hemen yanı başınızda hep o olsun.

Onu çok sevin; kaybetme korkusu sizi deli etsin. "Sen gidersen ruhum da seninle birlikte gider" diyecek kadar çok sevin. Onu her şeyiyle kabullenecek kadar çok sevin.

Onu çok sevin; onsuz geçirdiğiniz her gün kaybınız olsun. Geri dönüp o günleri getirmeniz mümkün değil ama bir sonraki günü inadına iki günlük yaşayın.

Kimi severseniz sevin. Ama çok sevin.

Bir koca yıl var önünüzde ve sevdayı seçmekse sizin elinizde. Aşk bir yere gitmiyor, belkide hemen yanı başınızda sizi bekliyor.

Bu yıl hayatınızda çok seveceğiniz biri olsun; Aşk olsun be aşk olsun

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-08-2006, 01:26 PM   #3
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3262
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

güzel eline sağlık

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-08-2006, 02:07 PM   #4
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3947
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

paylaşım için soal güzel

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-08-2006, 10:22 PM   #5
passion
Geçerken Uğradım

passion Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 3319
İtibar Gücü: 1461
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi : passion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of lightpassion is a glorious beacon of light

teşekkürler kanka paylaşımın için.
Old 03-09-2006, 12:35 AM   #6
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

paylasım ıcn tesekurlerr.............
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı