www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-09-2008, 01:17 PM   #1
oGuzHan
Müstakbel Üye

oGuzHan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 44881
İtibar Gücü: 1317
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi : oGuzHan is a splendid one to beholdoGuzHan is a splendid one to beholdoGuzHan is a splendid one to beholdoGuzHan is a splendid one to beholdoGuzHan is a splendid one to beholdoGuzHan is a splendid one to beholdoGuzHan is a splendid one to behold
Varsayılan Asp Programları

ASP Edit 2000
Ben bu programı pek beğenmedim.Pek kullanışlı değil ama programda her kod renkli olduğundan kodları doğru yazıp yazmadığınızı kontrol edebiliyorsunuz.

ASP Express
Bu programın en iyi yanı kodları tamamlaması.Böylece size çok zaman kazandırıyor.Bazen kafası karışan programda kilitlenmeler yaşamanız mümkün.Yinede tavsiye ederim.

Edit Plus
Bu program benim favori programım.Bilgisayarınızın hızını hiç etkilemiyor.Renkli kodlar ile hata şansını azaltıyor.Basit gibi görünmesine rağmen birçok özellik barındırıyor.Bu programı tavsiye ederim.

FrontPage 2000
Microsoft'un emektar programının bu sürümünde ASP desteği var böylece program kodlarınızı allak bullak etmiyor.ASP kodları farklı renkte olduğundan HTML ile karışmıyor.Hem tasarım hem de programlama için uygun.
oGuzHan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:17 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.