![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1645
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ERKEKLERİN EVRİMİ
6. hafta: Seni seviyorum 6. ay: Tabii ki, seni seviyorum 6. yıl: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 6. hafta: Aşkım, ben geldim 6. ay: Selam! 6. yıl: Annen ne yemek yapmış? 6. hafta: Zahmet etme, ben açarım 6. ay: Ben açayım mı kapıyı? 6. yıl: Yahu şu kapıya baksanıza! 6. hafta: Sevgilim, Ayşe telefonda 6. ay: Seni arıyorlar 6. yıl: Telefoooon! 6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmişsin 6. ay: Senin anan da cins ha 6. yıl: Ulan tam da anana çekmişsin 6. hafta: Bu yaz seni Venedik'e götüreceğim 6. ay: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur? 6. yıl: Niye, evin suyu mu çıktı? 6. hafta: Bu yüzüğü inşallah seversin 6. ay: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım 6. yıl: Şu parayla kendine bir şey al 6. hafta: Hangi filmi görmek istersin? 6. ay: Evita'ya gidelim mi? 6. yıl: Evita'yi gör, ben çok beğendim 6. hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. ay: Dikkat etsene yahu! 6. yıl: Amma da sakarsın be kadın! 6. hafta: Ben pek bu fikirde değilim 6. ay: Bu konuda yanlış düşünüyorsun 6. yıl: Saçma sapan konuşma, Allah'ını seversen 6. hafta: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6. ay: Bu akşam ne yiyoruz? 6. yıl: Gene mi makarna! 6. hafta: Bir şey içer misin? 6. ay: Bir Martini içerim 6. yıl: Gene buz koymayı unutmuşsun 6. hafta: Bu elbise sana çok yakışmış 6. ay: Bir elbise daha mı aldın? 6. yıl: Kaç para verdin buna? 6. hafta: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki 6. ay: Biraz dikkat etsene be kızım 6. yıl: Hay senin eline...
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
burak kutluoglu (03-27-2006), elfkartal (03-10-2006), nike46 (04-09-2006), ObSeSSiOn (03-10-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ | sonnnefes | Eskiler (Arşiv) | 15 | 12-18-2006 12:12 AM |
Kuran Evrİmİ ÇÜrÜtÜyor | trecy | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-31-2006 11:30 PM |