![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ADANA’da dar sokaktan geçmek için evinin önüne park ettiği traktörü çekmesini isteyince çıkan tartışmada komşuları 27 yaşındaki Bayram Aka'yı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 52 yaşındaki Zeynel Aslan ile amcasının oğlu 29 yaşındaki Ramazan Aslan hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.
Kavgaya karıştıkları öne sürülen 37 yaşındaki Recep Aka, 31 yaşındaki Bilal Aka, 60 yaşındaki Ali Aka ile 27 yaşındaki İsmail Aka hakkında ise ‘yaralama’ suçundan 3’er yıl hapis istendi. Zeynel Aslan, geçen 9 Nisan’da çalı yüklü traktörünü sokağa park etti. İddiaya göre, aynı sokakta oturan Bayram Aka, otomobiliyle sokaktan geçerken Aslan’dan yol istedi. Aslan’ın, yol vermemesi üzerine çıkan tartışma, tarafların ailelerinin de karıştığı kavgaya dönüştü. Olayda yol isteyen Bayram Aka bıçaklanarak öldürüldü, 3 kişi de yaralandı. Aka’yı öldürdüğü iddia edilen Zeynel Aslan ile kendisine yardımcı olduğu iddia edilen amcasının oğlu Ramazan Aslan tutuklandı. Soruşturmayı yürüten savcısı, katil zanlısı 2 kuzen hakkında ‘kasten adam öldürmek, yardım etmek’ suçundan ömür boyu, kavgaya karıştığı iddia edilen Recep Aka, Bilal Aka, Ali Aka ile İsmail Aka hakkında ise ‘yaralama’ suçundan 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Önümüzdeki günlerde Adana 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak katil zanlıları tutuklandıkları nöbetçi mahkemede suçlamayı kabul etmemişti. Çiftçilik yapan Zeynel Aslan, traktörünü evinin önündeki dar olan sokağa park ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Bayram Aka yol istedi. Traktörün arkasında römork olduğu için geri gidemeyeceğimi, kendisinin geri gitmesini istedim. Tartışırken Ramazan geldi. Kavga etmeye başladılar. Ayırırken Bayram bana iki yumruk vurdu dişlerimi kırdı. Komşular ayırdı. 15 dakika sonra evimizi bastılar. Benim 11 yaşındaki çocuğumun öldüğü söylenince kendimi kaybettim. Kimseye öldürücü bıçak darbesi vurmadım.” Ramazan Aslan ise kimseyi öldürmediklerini iddia ederek, “15 kişi evimizi bastılar. Bizi dövdüler. Gözümü hastanede açtım. Olanları hatırlamıyorum” dedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|