![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DÜNYANIN EN ZEHIRLI YILANI
ADI : Pantolon Yilani "Expecteria Trousrius" YASADIGI BÖLGE : Dünyanin her tarafinda TANIM : Tek gözlü olup kafasi mantar seklindedir. Bazi tipleri degisik deri ile kaplidir. Pembe ya da siyahin degisik tonlarinda bir renkte olabilirler. 1 mt. Uzakliga kadar firlatabildigi oldukça zehirli bir salgisi vardir. Cinsine ve o andaki durumuna bagli olarak 8 ila 30 cm arasinda degisen boya sahiptirler. BULGULAR : Genellikle kadinlara, karin alt bölgelerinden saldirir ki bazen fark edilebilir bir büyümeye neden olabilmektedir. Bu siddetli siskinligi dokuz ay sonra akut agrilar izlemektedir. Bu saldiri genellikle ölüme neden olmamaktadir. UYARI :Erkeklere de arkadan belin alt kisimlarindan saldirdigi da bilinmektedir. BARINDIGI YER : Genellikle yatak odalarinda olmakla birlikte hiç umulmadik yerlerde de görülebilmektedir. PANZEHIRI : Kadinlar için degisik asilar mevcuttur. Ancak zehir vücuda girmis ise sadece cerrahi önlemlerle eski sagligina kavusmak mümkündür. Erkekler için bilinen bir panzehir yoktur. SALDIRIYA UGRANILDIGINDA NE YAPMAK GEREKIR? TURNIKE : Zehir bedenin çok derininde oldugundan, turnike yapilmasi etkili olmayacaktir. Bu nedenle önerilmemektedir. KESIK : Birkaç hafta sonra kanama zaten kesileceginden kesinlikle gereksizdir. EMME : Bu yöntemin çok popüler oldugu kurbanlarca bilinmekte, ancak henüz basarili bir sonuç alindigi belirtilmemistir. PANZEHIR ARASTIRMALARI: 1.Basparmaginiz üstte olacak sekilde diger dört parmaginizla yilanin boynunu tutunuz. 2.Sikica kavrayarak yukariya ve asagiya dogru hareket ettiriniz. 3.Yilan bu sekilde çok saldirgan olur ve sertleserek salgilarini firlatir. 4.Bu süre, yilanin cinsine ve en son saldirdigi zamana göre degismektedir. 5.Yilan salgilamayi izleyen 20 dakika süreyle zararsizdir. SONUÇ Çok etkili ve saldirgan olmasina ragmen, bu yilanin vahsi oldugu söylenemez ve dogru sekilde davranildiginda iyi evcillestirilebilmektedir.
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3025
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
|
![]() amenin resmi yokmuydu
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1958
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() benim bildigim kadarıyla dünyanın en zehirli yılanı denizde yasayan rengarenk olan yılan türü...ismini deniz yılanı diye biliyom...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() vallahi keşke resmi de olsaydı. ama yine de teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirlerimden Bin Zehirli | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 05:08 PM |
Dünyanın En Zehirli Yaratıkları | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-15-2007 01:44 PM |
Zehirli Hayvanlar | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-17-2007 08:43 PM |
Zehirli mucize | MARWiN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2007 12:09 PM |
Zehirli mucize | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2006 01:06 PM |