![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adı: Sensizlik
Açılır açılır da dizginlenemez hizaya giren düşlerin, Adı: sensizlik Evvel yenilgiyle kucaklaşır, ardından maziye karışır, Zayi kalır tüm Hayaller, Adı: sensizlik Uyanan ben miyim kurduğum saatiyle gündüzünün, Ki eksik kalırım, Birden sarar dört yanı mavi gül, Kokusu: intihar Ezgisi: dehşet namelerde, Çınlar düşler, sana gelirken karanlık sarar, aydınlatan ay 'yüzün' Adı: sensizlik Zorlanan hayatlar kemirilen tırnakları getirir çaresizliğine, Bir gram su serinliğine, Adı: sensizlik Adım, sen Hasretim, sen Düşlerim, sen Yaşım, sen Yaşamım, sen Can’ım, sen Canan’ım, sen Adı yine sensizlik… 14/01/2008 23:40 Papatya Mergüz
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alışkanlıklarım...
Asıl şimdi başlar ibadetlerin sabahlara kadar olanından, yalvarmaların ardındaki sessizlik korkutsa da, geleceğindedir tınısı gizlerinin Şimdi başladı, ki çoktan ben oldu düşlerim her bir vuruşunda başını toprağa, Ne, özlemlerin ne, ayrılıkların havasını alırsın yaşantının, toprakta kalan havadan öte can’dan gayrı / üzülene gebe yanışlarım; yakarışlarındır yanlışlarım; zayi kalan isyanların, gürültüsünde ayakların, her adımı kahverengi sandıklarım; alışkanlıklarım… 12/02/2008 22:10 Papatya Mergüz
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() An Gelir!
An gelir, bulut olur sessizliğe alışık gözlerimden anlam çıkaran, gözyaşlarım An gelir, özlemi unutulur sevdalarımdan bıkkın yüreğimden seni atamayan, serzenişlerim An gelir, kapanır düşler ******* ayrı bakar günlerine senden geriye başka şehirlerdeki, özleyişlerim An gelir yazarım, şimdiki gibi yorgun geleceğime yakıştıramadığım, beklentilerim. 20/01/2008 16:40 Papatya Mergüz
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ana Olmak
Doğduğunda; sütüne yürüdüğünde; ellerine konuştuğunda; diline okuduğunda; tecrübesine evlendiğinde; ayrılışına anayken; özüne ölürken; dualarına muhtaç olunandır, Yaşamın yargısız kısmı, bedelsiz ödediğin en derin ruhun yansıması, tek dürüst yürek, sana; en içten destek ana olmaktır… 17/02/2008 13:00 Papatya Mergüz
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlam
Anaların ayaklarındadır onca yükü insanliğin, yorgunluğunu ve acılarını saklar her defasında sevdiklerinden, anaların yüreğindedir yavrusunun gürültüsü her aglayışını kederle dolan gözlerini silmekle anlamaya çalışır, anaların hasretindedir ölümlerin coşkusu, her yeni uyanış ya da her uykudaki bitiş kadar sessiz ve bir o kadar acımasız özgürlüklerine, analardadır sende gizli kalmışlar, ruhundaki yitirilişler, bende sendeyim adeta sessiz, bir o kadar hevesli hasretlerime, analardadır kahroluşlar... 14/09/06 13:19 Papatya Mergüz
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyorum
Yeni bir mor geceye, Hüzünlü aşkların bıraktığı izlere, Ilık güz akşamlarına, Olmayan sevişmelere, Hayallere, Yitip giden kıymetli zamanlarına, Gözyaşlarıma, Taksitli duygularıma peşin hükümlerime, Eksik yaşantıma, Her yeni renkte farklı beni bulma isteğime, Her aynı duyguda seni kaybedebilme sıkıntıma, Tekrar mevcut olan zoraki durumuma, Gözyaşlarıma, Yeni, kapanmayan bir mor geceye daha Ağlıyorum... Ellerim bomboş yokluğunda, ******* hep karanlık, Düne özlemler birikirken içimde nereye gidecek yarınlar: Yeni bir renge Yoksa aynı hüzne! Nerede başlar ayrılıklar... 5/12/2005 14:25 Papatya Mergüz
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatamam
Gel, anlatayım senden sonraki beni bende, dayanılması güç geçirdiğim sensiz yıllarımı anlatayım gel de, yakınında mıyım! herşeyin ilacı zaman değilmiş yokluğunda, zaman geçti arttın yüreğimde, varlığımı unutturmaya çalışma çabalarım daha anlamlı her gecenin sabahında, emin ol! bir an tutuldum şüphe duydum kendimden, sen yoksun. El gibi gelir yakın sandıklarımın benzerse sana gözleri, her yeni saça dokunur ellerim bomboş sokaklarında İstanbul'un sana aittir diye, dizeleri farklı anlam yükler benliğime şiirlerin, hepsinde sen. Sen yokken nasıl ben olurum yeniden doğmalara inanmazken, Ah annem, yanar içim de kimse bilmez yokoluşlarımı, derin uykulardaki uyanışlarımı, sessiz ağlayışlarımı. Ah yanar, yanar içim de anlatamam annem sensizliği, ne yaşamayı ne öylece ölmeyi... 26/12/2007 23:37 Papatya Mergüz
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatamaz Şiirler
Anlatamaz şiirler yazılandan öte yaşanmışlıkları, Özlenemez hiç kimse özleyen gibi sevdiğini, Duyurur sesini türküler; hasretleri, ayrılıkları, aşkları ve koskoca bir 'sen' bırakır, anlatamaz hiçbir söz ağrıyan sol yanımı bendeki seni, isyanların gelir aklına çaresizliklerini sende bırakır, yazdıkların; yine hep sana kalır. 04/01/08 00:36 Papatya Mergüz
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annemsin
Annem, Annemsin, Adını koyamadığım, Yerine sığdıramadığım, Nefesine muhtaç olduğumsun, Cansın, Karşılıksız sevebildiğim Ümitsizce hala bekleyebildiğimsin… 05/04/2007 Papatya Mergüz
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annemde
Ağlama Ağlama sevdalarında Yoksun çünkü Çığlıklarımı duysan da Anlamını anlar mısın Ağlama Ağlama sevdama Gelemezsin çünkü Bekleme Bekleme gelemem Sen sadece ‘gel ‘ de Sadece gel de Bir iğne yeter Özleme Özleme yokluğumu Yoksun ki Sen bana 'gel' de Yeter ki söyle Damarlarım donuyor Kanım sensin ‘Gel’ de Diyebilsen Ah bir diyebilsen Gözüm kapalı Kalbim şüphesiz Yanındayım Yanında olabilmek Ruhuna ulaşabilmek Hayallerim.. Bir gelsen Hala mı kuruyorum bu hayalleri 'Gel' de De ki yetsin Kalbimin atışının bitişi Sana kavuşma nasıl olursa En kısa yoldan Yeter ki.. Yeter ki.. Yetmez değil mi Özlemler Sen 'gel' de De ki amacım olsun Söyle içim bahar dolsun Papatyan seninle Sen yeter ki ‘gel’ de Diyebilsen Neler dersin bilirim… Çağır ruhumu ruhuna Geleyim yanına Sarılayım boynuna ‘Anne’ diyeyim Diyemiyorum ne zamandır Özlemler geliyor kapılarına Sevdalıların Sen 'gel' de Gel de Öleyim bir keresinde Kimse umurumda olmasın Kapadın gözlerini Kaparım ben de Kapanması zor muydu anne Zor mu sana ulaşmak Sesleniyorum Duy sesimi Duy ve çağır 'Gel' de Gel de ki rahat uyuyayım *******imde…. 29/07/2005 Papatya Mergüz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|