![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılara Karşı
Biraz sonra gideceğim ilk kez dinleyin beni yeter artık istemiyorum yalanlarınızı istemiyorum duvarlarınızı zaman zaten hızlı bir yarışçı dinlemiyor hiç bizi Bir parça güvenebilsem yarınların geleceğine bırakır mıyım hiç sizi acılara karşı yapayalnız Son kez dinleyin beni... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adım Yazılı
Sarmaşıklarda yazılı adım bir yolcu gemisinin kaptanıyım ufukta şimdi apaçık hissediliyor senin yüzünde koşarcasına dalıyorum sığ denizlere labirentten yeni çıktım yeni bir tane istemiyorum al götür beni buradan doğduğun serin diyarlara kaplıcalarda yıkanır ya insanlar tertemiz sabunlarla aynı bir maymun gibi tutunmuşlardır sarmaşıklara korkma! bu işin yarını da var bu işin sonrası da var ezelden beri hiç korkmadım köpeklerden yalandan da olsa ısırdılar beni bir gün ama sağ bacağımdan derin bir yara iziydi gördüğüm akıyordu kan yazılı adım o derin kuyularda silmeye çalışamazsın... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama çocuğum
Yok mu acısını saracak bu çocuğun yok mu ona gün yüzü gördürecek hani herkesin evi, yurdu vardı hani kimsenin karnı aç değildi hani ağlamazdı çocuklar ağlama sen çocuk yakındır sorulması bunca acının hesabı yakındır dürülmesi artık bu defterin ağlama sen çocuk göz pınarların yakalasın direnci çünkü, şairlerdir önce gören, yeninin ayak seslerini... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akan Pınar Bitmeyecek Mi?
daha dün aldığım bir tutam çiçeği pınarın aktığı yerin önüne bıraktım öyle çağlıyordu ki çiçek gördüğü için çiçekler pınarları kirletmez sormuşlar, bu pınarlar hiç bitmeyecek mi? söyle onlara, bizim içtenliğimizi yolumuzdan dönmeyeceğimizi yardımsız çıktık yola taşlı-tozlar yollar, bizi bıktıramaz göz pınarlarında ki yaşları sil artık bu kötü masal burada son bulacak doğan güneşin altında bizi bekle pınarların bittiği yerde Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akvaryum
Dağınık yatağımda bir küçük akvaryum ve içinde binlerce sarışın balık elimin tersiyle itince sular-seller oluyor dökülüyorlar yastığıma çarşafımda ölüyorlar ben onların cesetlerinde yaşıyorum artık balık oluyorum yüzüyorum derinlerde okyanuslara dalıp çıkıyorum ve bir yerlerde havyar topluyorum satıyorum kölelere akşam olunca kanlı yastığıma başımı koyuyorum güzel düşler içinde oraya-buraya koşuşturan küçük canlı balıklar ve havyarlarını yiyen köleler görerek uyanıyorum ve yeni bir akvaryum alıyorum tekrar kırmak için... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Kuş
Al Kuş yaralı kanadının yarasını sarıyor günbatımında yolunu yarıyor Al Kuş kanadını ve Al Kuş yolunu ve kanadını ve yolunu Al Kuş herhangi bir kuş değil ta uzaklardan da gelmiyor ama Al Kuş hele kanadını ve hele yolunu Al Kuş içimizde yaşıyor... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alın Yazın
Bir araya gelen canlı bir masanın ayağında çözülen dantelin ve etekleri kısa bir kadın aldı eline tüfeği kim yaparsa bir daha ona kötülük isimleri çağırıyor birer birer düşünüyor teker teker geçmişi vakit gelecek ağladığında zaman bir ayna karşısında çiçekleri boyayacak alın yazın... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anılar
yalnızlıklar geçiyor kalbimden bir yaralı kuşun ölümü acıtır yüreğimizi bilinmez bir dehlizdir kar tanesini görenler için bir mısır tarlası vahşi sabahlar görmek istiyorum artık yine bağırsın tavşanlar akbabalar dört bir yana koşsun varsın olsun göklerde uçurtmalar rengarenk bir cümbüşle yenilsin afiyetle aşkımız ben sana git demedim ama gel de hiç bu da benim huyum işte gözlerim kamaşıyor ışıltından dur ve kapa bir dakika ellerinle gözlerimi hisset beni anılarla oyalanmanın anlamı yok hayat bizi istesek de yalanlamayacak sen çık git mağaramdan gel tekrar mağarama ilkelce sokul yanıma soyun çayımın son damlasında bırakmıştım kalemi tekrar yazıyorum şimdi her nasılsa uyuyakalmışım dudaklarımda bir garip ıslaklık ve hücrelerimin titremesi insan ölürse böyle ölmeli... Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlat Kendini
Uzat ellerini ver bana istersen bir de öpücük kondur yanağıma korkma benden çekinme bil ki benim de yüreğim atıyor senin sevgin için sadece bakışlardan çekin onların acımasızlığından halbuki onlar da insan dayansalar geleceğe bulsalar doğal yolu ama, nereden bileceksin seni sevdiğimi tanıyormusun ki beni sesimi duydun mu hiç? gülücüklerimi yanlış anlama soğuktan değil sevginden titriyorum haydi sen anlat kendini yalnız seni dinliyorum. Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() As Kederini
As kederini kendi ellerinle tavana ip te hazır dola boynunu dola boynunu doyasıya as kederini kendi ellerinle tavana unutma! gece, kuyunun dibinde de olsan çiçekler açacaktır, sabah. Hakan Rodop |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|