www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Beşiktaş

Beşiktaş Beşiktaşla ilgili herşey bu bölümde.

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-20-2009, 04:12 PM   #1
Author41
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 84106
İtibar Gücü: 1961
Rep Puanı : 67290
Rep Derecesi : Author41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond reputeAuthor41 has a reputation beyond repute
Varsayılan Çağlar: Beşiktaş’ta oynamak büyük gurur

Çağlar: Beşiktaş’ta oynamak büyük gurur

Denizlispor´da başarılı bir sezon geçiren Çağlar Birinci, Beşiktaş´ta oynamaktan gurur duyacağını dile getirdi.

Fenerbahçe’nin de kendisiyle ilgilendiğini belirten milli futbolcu, “Denizlispor ile üç yıl daha anlaşmam var. Beşiktaş’tan bana gelen bir teklif yok. Ben de gelişmeleri basından takip ediyorum. Sadece Beşiktaş’ın beni istediğini duydum. Fenerbahçe’nin de benimle ilgilendiği söyleniyor. Sonuçta ben Denizlispor’un futbolcusuyum, önce kulübümün karar vermesi gerekiyor” ifadesini kullandı.

Erhan Borsaya bildirildi
Beşiktaş Aydın Karabulut karşılığında Ankaraspor’dan gerçekleştirdiği Erhan Güven transferini İMKB’ye bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin İMKB’ye gönderdiği yazıda, “Ankaraspor Kulübü futbolcusu Erhan Güven ile futbol A takımımız oyuncularından Aydın Karabulut’un, karşılıklı takas edilerek transfer edilmeleri konusunda, kendileri ve kulüpler arasında mutabakata varılmıştır” ifadesine yer verildi.
Author41 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:12 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.