www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Dünya Ve Avrupa

Dünya Ve Avrupa Dünya Ve Avrupa'dan spor haberleri bu bölümde..

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-26-2009, 09:51 PM   #1
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3538
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute
Varsayılan ''ManU son 15 yılın en iyisi!''

''ManU son 15 yılın en iyisi!''
Brezilya ve Dünya futbolunun efsanevi ismi Pele, izlemesinden en çok keyif aldığı takımın İngiltere'nin dev kulübü Manchester United olduğunu açıkladı.
Göze hoş gelen futbolu en iyi kim oynuyor; ManU mu?, Barça mı? Dünya futbol otoriteleri şu an bunu tartışırken, Brezilya ile 3 defa Dünya Kupası sevinci yaşayan Pele 1990 ve 2000'li yıllarda en iyi futbolu Manchester United'ın oynadığını ileri sürdü.

Efsanevi oyuncu, "en heyecanlı lig" olarak İngiltere Premier Ligi'ni gösterdi.

Brezilya'nın ikonu Sport magazin dergisine yaptığı açıklama, " Her zaman İngiliz takımları hoşuma gitmiştir. 1970 ve 1980'li yıllar arasında Liverpool taraftarıydım. Neden olduğunu bilmiyorum, belki de zamanın en üst seviyedeki takımı oldukları içindir. Son 10 veya 15 yıla bakarsak da en çok Manchester United'ın oynadığı futboldan zevk alıyorum" dedi.

Pele açıklamalarına " Onlar oyunu doğru şekilde oynuyorlar, Brezilya'da, Manchester United uzak ara en popüler takımdır" şeklinde devam etti.

Dünya Futbol Tarihinin en golcü ismi son olarak, "Premier Lig'de dünyadaki en heyecan verici ligdir, bunun hakkında şüphe olduğunu sanmıyorum" diyerek sözlerini sonlardı.
styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.