www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Dünya Ve Avrupa

Dünya Ve Avrupa Dünya Ve Avrupa'dan spor haberleri bu bölümde..

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-01-2009, 07:09 PM   #1
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3541
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute
Varsayılan Hedman'a doping iddiası!

İsveç Milli Takımı'nın eski kalecisi Magnus Hedman'ın arabasında doping içeren ilaçlar bulundu.

İsveç Milli Takımı'nın eski kalecisi Magnus Hedman'ın aracında yapılan kontrol sırasında ortaya çıkan doping içerikli ilaçların ardından Hedman'a çeşitli testler uygulandı. Hedman'ın kanında "Stanozolol" isimli doping maddesi bulunurken, idrar tahlili ise temiz çıktı.

Magnus Hedman ise yaşanan durumun ardından "Multi-vitaminleri sağlığım için alıyorum. Onların içinde bazı doping maddeleri olabilir. Fakat ben hiçbir zaman doping almadım. Hatta hayatımda reçeteli ilaç bile almadım" dedi. Ancak polis raporunda ise arabasında doping maddeleri bulunan Hedman'ın doping maddesi kullandığını ifade ettiği iddia ediliyor.

Bu arada tahkikatı yürüten savcı, "Magnus Hedman doping maddesi kullandığını kabul etseydi, çok küçük bir para cezasıyla kurtulacaktı. İnkar ettiği için buna mahkeme karar verecek" dedi.

2002-2005 yılları arasında İskoç ekibi Celtic'in de kalesini koruyan 36 yaşındaki Hedman, 1997-2004 yılları arasında ise İsveç Milli Takımı'nın kalesini 58 maçta korumuştu.
styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:12 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.