www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Dünya Ve Avrupa

Dünya Ve Avrupa Dünya Ve Avrupa'dan spor haberleri bu bölümde..

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-06-2009, 07:42 PM   #1
styla45
Forum Kalfası

styla45 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3524
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi : styla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond reputestyla45 has a reputation beyond repute
Varsayılan Eren açık kapı bıraktı!

Eren açık kapı bıraktı!
İsviçre'nin Basel takımından Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e transfer İsviçre Milli Takımı'nın Türk golcüsü Eren Derdiyok Türkiye'den teklifler aldığını fakat Almanya'yı tercih ettiğini belirtirken, İlerde Türkiye'yi de düşünüyorum. Kapıyı açık tutuyorum" dedi.
İsviçre'nin Basel takımından Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e transfer İsviçre Milli Takımı'nın Türk golcüsü Eren Derdiyok, futbolculuk kariyerinde Bundesliga'nın önemli bir adım olduğunu söyledi.

Aslen Tuncelili olan ve futbol kariyerini İsviçre'nin ardından Almanya'da devam ettirecek olan gurbetçi futbolcu Eren Derdiyok, özel açıklamalarda bulundu.

Eren Derdiyok, FC Basel'den sonra Alman ekibi Bayer Leverkusen'i tercih etmesiyle ilgili olarak, "Basel'de devamlı yukarıya doğru çıktım ve ilk adımı attım. Sonra İsviçre Milli Takımı ile bir çıkışım oldu. Bu adım benim için çok önemliydi ve o yüzden Leverkusen'i seçtim" dedi.

Dünyanın en önemli ligi Bundesliga'da oynamanın her genç futbolcunun hayal ettiği bir duygu olduğunu ve küçüklüğünden beri Almanya Ligi'ni takip ettiğini de vurgulayan Eren, "İsviçre ve Almanya Ligi'nde büyük fark var. Bundesliga dünyanın ilk üç liginden biri. Ondan dolayı İsviçre geride kalır" diye konuştu.

Türk kökenli bir futbolcu olarak Süper Ligi takip ettiğini de belirten yıldız futbolcu, "Küçüklüğümden beri Türkiye'de bir takım tutuyorum ama şimdi söyleyemem. Söylersem ayıp olur. Annem ve babam Türkiye'den geliyor. Ben de Türkiye'ye gidip geliyorum. Hafta sonu da Galatasaray'a karşı oynayacağız. Benim için özel bir karşılaşma olacak" dedi.

Türkiye'den teklifler aldığını fakat Almanya'yı tercih ettiğini de belirten Eren, "İlerde Türkiye'yi de düşünüyorum. Kapıyı açık tutuyorum. Burada kendimi geliştirmek istiyorum" dedi.

A Milli Takım yerine İsviçre Milli Takımı'nı tercih etmesiyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise Eren Derdiyok, "İsviçre'de altyapılarda oynarken milli takım konusu zor bir seçim oldu. Türkiye'ye karşı değilim ama Türkiye'den bir teklif gelmedi ve benim için zor bir seçim oldu. Tabi İsviçre'yi seçtikten sonra bana niçin Türkiye'yi seçmedin şeklinde sorular da gelmişti" dedi.

Türk futbolcuların Bundesliga'da ve Avrupa'da kendilerini geliştirdiklerini belirten Eren Derdiyok, "Gelecek için büyük bir adım atacaklarına inanıyorum. Avrupa'da baktığımız, gördüğümüz Türk oyuncuları kaybetmemek lazım. Onlar adına benim inancım büyük. Bu gençleri ülkemiz Türkiye adına kaybetmemek lazım" dedi.
styla45 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:44 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.