![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İçli Köfte
MALZEMELER 250 gr az yağlı dana kıyma 3 orta boy kuru soğan 100 gr çam fıstığı kavrulmuş 100 gr ceviz içi iri kırılmış 2 çorba kaşığı margarin 1 kahve kaşığı yenibahar Tuz, karabiber, kırmızı pul biber 250 gr yağsız dana kıyma 750 gr köftelik ince bulgur 1 çorba kaşığı irmik 1 ufak soğan rende 1 orta boy patates haşlanmış 1 çorba kaşığı kırmızı biber 1 çorba kaşığı karabiber 3 çorba kaşığı tuz ½ çorba kaşığı un 1 su bardağı su (az gelirse ilave edebilirsiniz) İçi için; Margarin eriyince içine ince çintilmiş soğanı katınız ve kavurunuz ![]() ![]() Dışı için; Köftelik bulguru rende soğan ve tuz ile karıştırınız ![]() Ve yoğurmaya başlayınız, parçalar halinde kıymayı da yoğurulan harca katınız ![]() ![]() Bu arada yavaş yavaş su katmayı da ihmal etmeyiniz ![]() ![]() ![]() İri ceviz büyüklüğünde bir top yaparak işaret parmağı yardımı ile içini oymaya başlayınız ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanan içli köfteleri kızdırılmış sıvı yağda açık kahve bir renk alana kadar kızartınız ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|