![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12099
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kısır
MALZEMELER 3 Bardak ince köftelik bulgur 1 orta boy kuru soğan 2 çorba kaşığı biber salçası İç Malzemeler : 20 adet taze soğan 1 demet taze nane 1 demet maydanoz 5-6 yeşil sivri biber 2 kabuğu soyulmuş domates Nar ekşisi, yoksa limon suyu 4 - 5 çorba kaşığı zeytinyağı İki bardak suyu kaynatıp şişmesi için ince bulgurun üzerine şişmesi için dökün ![]() ![]() ![]() ![]() Şişmiş olan bulgura iyice ince kıyılmış soğan ve salçayı katarak bir miktar çiğ köfte gibi yogurun ![]() ![]() İç malzemeyi ince ince doğradıktan sonra bulgura katın ![]() Taze soğanların körpe yeşillerini de doğrayın ![]() Son olarak zeytinyağını ve nar ekşisini, yoksa limon suyunu katıp iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() Taze ince asma yaprağı veya marullada servis yapılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|