![]()  | 
	
| 
	 | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 MAKLUBE 
		
	
		
		
		
		
		
	
	MALZEMELER 1 bütün tavuk 2 adet patates 2 adet patlıcan 1 su bardağı pirinç kızartmak için sıvıyağ yeterli miktarda tuz HAZIRLANIŞI Önce tuzlu suda tavuğu haşlayın,daha sonra patatesi ve patlıcanı istediğiniz şekilde kesip kızartın   Ayrı bir yerde yağının  süzülmesi için bekletin, bu arada haşlanmış olan tavuğu küçük parçalara bölün   Ayrıca pirinci de sıcak tuzlu suda ıslayın Pişirilecek tencerenin teflon olması  şart  Tencereye tavukları dizin ve hafifçe bastırın sonra sırayla patates, patlıcan ve yıkanmış, suyu süzülmüş pirinci de en üste gelecek şekilde tencereye dizin  En son tavuğu haşladığınız suyu yavaşca tencerenin kenarından kepçe ile  dökün, dilerseniz biraz tereyağıda atabilirsiniz  Kısık ateşte suyunu çekinceye  kadar pişirin  Tavukların kızarması için 5 dakika kadar daha ateşte tutup ateşi  kapatın  Demlenmeye bırakın, servis yapacağınız zaman büyükçe bir servis  tabağına ters çevirin![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |