|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  07-24-2009, 08:48 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Meyhane Pilavı MEYHANE PILAVı MALZEMELER 500 gr kuşbaşı et 4 su bardağı pirinç 2 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı salça 3 adet iri soğan 6 su bardağı su 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 1 tatlı kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Pirinci ayıklayın ve ardından iyice yıkayın  Soğanları da soyun, yıkayın ve irice kıyın  Tencerede margarini  eritip, soğanları sararıncaya kadar kavurun ve eti ekleyin  Salçayı da ilave  ederek kavurmaya devam edin  Kavurma işlemini bitirdikten sonra tencereye su  ilave edin, etleri pişene kadar haşlayın  Karışıma tuz ve pirinç ekleyin  Tencerenin kapağını kapatın ve suyunu çekene kadar pişirin  Pilav piştikten  sonra yaklaşık 9-10 dakika dinlendirin, servis tabağına koyduktan sonra pulbiber  serperek servis yapın  | 
|   |   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |