![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
SAFRANLı PILAV
MALZEMELER 1,5 bardak Amerikan Pirinci 2 çorba kaşığı safran 2 çorba kaşığı kuşüzümü 1 çay bardağı haşlanmış barbunya fasulyesi 1/2 demet dereotu 2 yemek kaşığı soya yağı Yeterince tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Bir tencereye 2 kaşık soya yağını koyup pirinci ekleyin Pirinçler tane tane oluncaya kadar kavurun Safran, kuşüzümü, tuz ve barbunya fasulyesini ekleyin Biraz kavrulduktan sonra 3 su bardağı suyu ekleyip kaynamaya bırakın Pilav suyunu çekince 20 dakika demlenmeye bırakın Servis tabağına alıp üzerine karabiber serpiştirerek servis yapabilirsiniz![]() |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|