![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Pratik ve kolay bir şekilde Ayvalı pilav için
MALZEMELER 4 kişilik 400 gr dana eti 400 gr pirinç 100 gr sıvı yağ 2 adet kurusoğan 1 adet ayva 400 gr havuç 1 tatlı kaşığı kimyon tuz HAZIRLANIŞI Havucu soyun ve halka halka doğrayın Sıvı yağı bir tencerede kızdırdıktan sonra eti ekleyip kavurun Et suyunu çekince havucu koyup kavurmaya devam edin Havuç yumuşamaya başlayınca 3 su bardağı sıcak su ekleyin Tuz ve kimyon ilave edin Ayvayı soyup dörde böldükten sonra çekirdeklerini çıkarın, etlere ilave edip yaklaşık 12 dakika haşlayın Sonra ayvaları tencereden alın pirinci ilave edin Ağzını kapatın ve pirinç suyunu çekinceye kadar pişirin Pilavın altını kapatın, ayvaları ekleyin ve ağzı kapalı olarak 30 dakika dinlendirin![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|