![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12116
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Malzemeler2 Adet Bostan Patlıcanı (enlemesine doğranmış) 2 Adet Kemer Patlıcanı (közlenmiş) 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığı Tereyağı Yarım kilo bıçak kıyması 2 Adet Rende Domates ve Salça Kızartmak için : Yeteri kadar sıvı yağ Beşamel sos için : 1 Yemek Kaşığı Un 1 Çay Bardağı Süt Yeteri kadar tuz Yemeğin Tarifi Kemer patlıcanları ateşte közleyip soğuk suya atın Kabuklarını çıkarıp üzerine 1-2 damla ljmon sıkarak ekmek tahtasında bıçak ile kıyın![]() Beşamel sos hazırlayın İçerisine ilave edip karıştırarak bir kenarda bekletin Bir kapta soğan ile kıymayı kavurun İçerisine salça, domates, dereotu, tuz ve biber ilave ederek tatlandırın![]() Kızartmış olduğunuz patlıcanları kağıt havlu üzerinde yağını çekinceye kadar bırakın Patlıcanları ısıya dayanıklı servis tabağına alın Üzerine kıymayı ve başamel sosu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|