![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12095
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 2 su bardağı pirinç 2 ![]() 2 4/5 su bardağı tavuk ya da et suyu 6 ![]() 3 orta boy soğan (küçük küpler halinde doğranmış) 500 gr yağsız kuşbaşı kuzu eti 1 çay kaşığı tuz taze çekilmiş karabiber 2 su bardağı sıcak su Yemeğin Tarifi Pirinci pilav için hazırlayın ![]() ![]() Bir tencereye margarini koyup, eritin ![]() ![]() ![]() Tuz ve biberini ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Etler pişme suyunu çekince sıcak et suyunu katıp, bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Etli pilavı demlendirdikten sonra önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|