![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
200 gr kadayıf 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 çorba kaşığı badem 1 çorba kaşığı izmir üzümü 100 gr margarin 1/2 tavuk göğsü 1 soğan rendesi 2 ![]() 50 gr badem Tuz, tarçın 1 çay kaşığı safran 2 tatlı kaşığı şeker 1 bardak tavuk suyu 1 ![]() 1/2 kahve fincanı sıvıyağ Yemeğin Tarifi Soğanı sıvıyağda kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadayıfın üzerine tavuk etlerini didikleyip dizin ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız kadayıflı pilavı 200 derece ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|