![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12079
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kabak Böreği Malzemeler : 4 adet yufka 3 adet kabak 2 bardak süt 2 yumurta 1 demet dereotu 100 gram beyaz peynir ¾ su bardağı sıvıyağ Yapılışı : Harç için kabakların kabukları soyulur ve rendenin kalın tarafıyla rendelenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Börek pişerken fazlaca su bıraktığı görülür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|